Tantra undervisning massageklinikker jylland

tantra undervisning massageklinikker jylland

Tantramassage for par - den vildsste oplevelse. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra partner. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Især ny indsigt i hvordan jeg selv kunne lide at blive kærtegnet og hvordan jeg kunne lide at kærtegne. Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Vi har uddannet en stor del af de, som giver professionelle tantra-massager i Danmark, og mange flere, der har set et tantramassage kursus som noget, der Bevægelse og bevidsthed, introduktion til Mahamudra tantra massage den til februar. Det er naturligt at være nøgen under massage, I kommer kun til at massere jeres egen partner, og der vil ikke foregå noget seksuelt. Weekenden er opdelt således: Fredag kl. Sanne Mikaela Bazlamit (30 års erfaring med tantra) byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af weekenden, om de etiske....

Gratis chat sex mød kvinder

Det bliver et varmt og hyggeligt sted med trægulv, tæpper på væggene, brændeovn,masser af levende lys og en tryg og rolig atmosfære. Når kurset er i gang arbejder folk med hinanden på kryds og tværs. Jeg glæder mig så meget til at modtage de første gæster i disse nye helt nye rammer. Rigtigt godt nytår fra Peter. Alt er med i prisen. Ved nu at det er alle de gamle oplevelser, der blev forløst.

tantra undervisning massageklinikker jylland

Jan 10, - Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Ålborg, Kbh, Odense. Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Vi har uddannet en stor del af de, som giver professionelle tantra-massager i Danmark, og mange flere, der har set et tantramassage kursus som noget, der Bevægelse og bevidsthed, introduktion til Mahamudra tantra massage den til februar. Tag på tantrakursus i paradisets have. På sommertantra lærer du og din partner at elske hinanden dybt og inderligt..Sex klub århus mature gallery


Kvinden får tantramassage og vi gennemgår de grundlæggende bevægelser og teknikker. Der er også mulighed for et længere forløb, hvis I gerne vil gå endnu dybere i de tantriske mysterier sammen. I alt var der 30 på kurserne, der strakte sig over 2 uger. Seneste artikler Er tantra farligt? Før nogen øvelser bliver sat i gang vil jeg tale om hvor enormt vigtigt det er i tantra, at lægge mærke til og markere sine personlige grænser, at være helt tro overfor dem og værne om dem.

Find bordel nøgne badepiger


Kursusstedet var et lille stykke af paradis, og kursusdeltagerne nød hinandens himmelske berøringer. Jeg følte mig under hele forløbet rummet som menneske og støttet, når behovet opstod. Det er én af de gaver, jeg fik med fra dit kursus.